info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Loonwaarde factsheet

CompetenSYS draagt graag haar steentje bij aan een inclusieve arbeidsmarkt en Loonwaarde speelt hierin een belangrijke rol, zo ook bij Pantar, het sociaal-ontwikkelbedrijf van de regio Groot Amsterdam. Waar Rite Schardijn en Annebijn Leenaars ons hebben gevraagd om samen op te trekken richting het (nog) verder professionaliseren van de organisatie op het snijvlak 'Loonwaarde' in algemene zin.

Het borgen van benodigde basiskennis om veelvoorkomende vragen van collega's, werkgevers en werknemers snel én goed te kunnen beantwoorden zonder een deskundige te moeten raadplegen was hierbij het uitgangspunt. Door de handen ineen geslagen hebben we toegewerkt naar een factsheet met betrekking tot loonwaarde. Met als resultaat dat we dit overzicht ook voor andere geïnteresseerden beschikbaar willen stellen. In onderstaande factsheet zetten we visueel in grote lijnen uiteen wat Loonwaarde is en wat er procesmatig van aanmelding tot oplevering bij komt kijken.

Lees ook andere artikelen

Samenwerking CompetenSYS met Gemeente Almelo

Samenwerking CompetenSYS met Gemeente Almelo

“Het onbenut arbeidspotentieel binnen de gemeente beter benutten.” antwoordt Koen Schneider, projectleider bij gemeente Almelo, op de vraag wat het project in samenwerking met CompetenSYS het beste omschrijft. “Het is een uitdaging voor vrijwel iedere gemeente; zorgen dat de Participatiewet zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en inwoners naar vermogen een bijdrage leveren aan de samenleving.”

Lees meer
Loonwaarde bij Meesterwerk Werkprojecten

Loonwaarde bij Meesterwerk Werkprojecten

Voor de tweede in de reeks 'werkgeversverhalen' hebben we Meesterwerk benaderd. Ilja Wentink, sinds 2015 werkzaam bij Meesterwerk als interne jobcoach, vertelt ons meer over Meesterwerk, haar rol binnen de organisatie en de samenwerking met CompetenSYS.

Lees meer
Loonwaarde-metingen bij UW Utrecht

Loonwaarde-metingen bij UW Utrecht

Met grote regelmaat komen de Loonwaardeprofessionals van CompetenSYS bij werkgevers door het hele land voor het uitvoeren van loonwaardemetingen. Zo ook bij UW Utrecht; een participatiebedrijf in Utrecht dat zich inzet voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt; Arjan de Zeeuw vertelt ons hier meer over.

Lees meer