info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

"Met ons platform, het meest complete in Nederland, kunt u het maximale uit uw dienstverlening halen. We doen er elke dag alles aan om die belofte waar te maken."

Sebastiaan Bosch - Directeur CompetenSYS

Meer cliënten succesvol aan de slag

Sinds 2005 is het onze dagelijkse missie om een positieve impuls te geven aan de sociale zekerheidswereld. We helpen gemeenten, SW- en werkbedrijven om hun cliënten nóg beter te leren kennen, waardoor ze sneller en gemakkelijker passende arbeid voor hen vinden. Een reguliere baan, garantiebaan of vrijwilligerswerk, alle arbeid telt. Het draait er tenslotte om dat iedereen op zijn manier mee kan doen aan onze maatschappij.

Voor deze missie zet ons team zich dagelijks met hart en ziel in en daar laat het zich ook niet van afbrengen. Sebastiaan Bosch, eigenaar: “Door onze ambitie en focus behoren we tot de top van het vakgebied. Met ons platform, het meest complete in Nederland, kunt u het maximale uit uw dienstverlening halen. We doen er elke dag alles aan om die belofte waar te maken.”

Sebastiaan Bosch - Directeur CompetenSYS

Ons team

Ons team bestaat uit professionals met ieder een eigen taak of specialisatie in de sociale zekerheidswereld. Iedereen is op de hoogte van u als onze klant en wat er op hoofdlijnen bij u speelt. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor u en willen voorkomen dat u bij elke collega opnieuw uw verhaal moet doen. Niet alleen ons platform maar ook onze professionele ontwikkeling is nooit af. Spreek ons daarom gerust aan op die aspecten waarin we onszelf volgens u nog verder mogen ontwikkelen!

Onze partners

Werken bij CompetenSYS

We hebben regelmatig leuke vacatures dus houd onze website in de gaten en volg ons op LinkedIn!

Vacature Diagnose Consulent

Kom jij ons team versterken? We zoeken diagnoseconsulenten met een talent voor gespreksvoering, loonwaardemetingen & advisering!

Lees meer

Vacature Loonwaardespecialist

Kom jij ons team versterken? We zoeken een loonwaardespecialist met een scherp oog voor ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsprestatie.

Lees meer