info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Bestandsanalyse

Ons ervaren BackOffice en team van professionals staan voor u klaar!

Om uw cliënten vlot en succesvol aan de slag te helpen, zijn goede diagnoses en actuele cliëntkennis onmisbaar. Onze applicatie biedt u alles om dit vakmanschap zo efficiënt mogelijk te ondersteunen; Toch heeft u soms gewoon extra mankracht nodig. Ook daarvoor kunnen klantorganisaties bij CompetenSYS terecht. Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het uitvoeren en coördineren van grote bestandsanalyses. Zo brengen we uw cliëntenbestand snel en objectief in beeld.

CompetenSYS is als geen ander in staat om deze behoefte van de gemeente te vertalen naar een gestructureerde diagnose-aanpak. Per cliënt wordt een uitgebreid profiel opgebouwd en een gefundeerd advies afgegeven. Wij beschikken over een eigen professioneel team van consulenten, taalhulpen en een ervaren backoffice in dienst hebben die al meer dan 15 jaar samen bestandsanalyses uitvoeren en coördineren. Kiezen voor CompetenSYS betekent kiezen voor een aanpak die diagnostiek en het omgaan met klantinformatie binnen werkprocessen en organisatie direct naar een naar een hoger plan tilt.

Kenmerken van onze werkwijze

De CompetenSYS Bestandanalyse:

CompetenSYS levert capaciteit

CompetenSYS heeft een professioneel en ervaren team met gecertificeerde diagnoseconsulenten en Loonwaarde-specialisten die ter beschikking staan wanneer u tijdelijk geen capaciteit heeft

Veel ervaringen een gedegen proces

Met een klantvriendelijke benadering, strakke planning, goede opvolging en weinig no show

Live-bestandsanalyse

Een aanpak die gemeenten en SW-organisaties helpt om direct vanuit de diagnose de draai te maken naar praktische beleidsinformatie

Samen optrekken voor het beste resultaat

De bestandsanalyse kan in een samenspel tussen CompetenSYS en de gemeentelijke klantmanagers worden uitgevoerd

Strakke planning en werkwijze

Om de vruchten te kunnen plukken van de diagnoses en bestandsanalyse is een strakke planning en uitgekiende werkwijze uiterst belangrijk. Het uitvoeren van een bestandsanalyse is bij ons dan ook geen product wat we er zo bij doen; We hebben meer dan 10 jaar ervaring in dit vak vervat in onze bewezen projectaanpak.

Heldere rapportages en warme overdracht

Onze heldere en begrijpelijke rapportages ondersteunen u bij het doorgronden van uw caseload. We verwerken de uitkomsten van het diagnosegesprek in een definitief adviesrapport en vullen dit altijd aan met een CV. In onze werkwijze beoordeelt altijd een tweede lezer de rapportages en dragen wij deze vervolgens persoonlijk over aan u. Immers, hoe meer begrip en beter de afstemming, hoe sneller u aan de slag kunt met de juiste vervolgacties.

Het best passende vervolg voor de cliënt is het doel

Met een strakke planning, goede opvolging en weinig no show zijn wij in staat om op korte termijn de ambities, motivatie, belemmeringen en affiniteiten van alle nieuwe instroom in kaart te brengen. Naast het leveren van sterke rapportages, helpen wij om de juiste keuzes te maken ten aanzien van de arbeids- en sollicitatieverplichting, cliënten de slag te laten maken naar activering en werk

Onze backoffice staat voor u klaar

Onze backoffice medewerkers zijn getraind in het dagelijks coördineren van grote bestandsanalyses. Tevens houden zij een logboek bij van alle communicatie met de klanten, zodat steekhoudende informatie kan worden aangeleverd t.b.v. voortgang en no-show. Door de jarenlange ervaring met het gestructureerd en degelijk plannen is het organiseren van de bestandsanalyse geen probleem.

Deskundige mankracht voor screening

Strakke planning en uitvoering

Begrijpelijke en actiegerichte rapportages

De bestandsanalyse; brug tussen cliënt en de lokale arbeidsmarkt

Geen cliënten kunnen aanleveren voor baankansen en arbeidsmarktprojecten? CompetenSYS levert de oplossing!

CompetenSYS heeft een professioneel team met gecertificeerde diagnoseconsulenten en Loonwaarde-adviseurs die ter beschikking staan wanneer u tijdelijk geen capaciteit heeft of wanneer u gericht een doelgroep-analyse uit wilt voeren.

Referenties

Meer referenties