info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Diagnose & matching

Cliënten en werkzoekenden efficiënt in beeld

Vanuit onze missie ontwierpen we ons platform op zo’n manier, dat het meer cliënten van gemeenten, SW- en werkbedrijven succesvol naar vermogen aan de slag helpt. Diagnose is Grieks voor ‘nauwkeurig leren kennen’, onze inspiratie voor de meest complete cliëntdiagnoses. Hoe slimmer en efficiënter dit cliëntprofiel, hoe groter de kans op succesvolle matching, door- en uitstroom.

Alles in beeld

Snel en helder

De tijd die u investeert in een diagnose van uw cliënt en alle kennis en informatie die dit oplevert, vertaalt onze methodiek eenvoudig en snel naar een compleet profiel met altijd:

Een automatisch CV

Compleet en zowel als PDF als in Word formaat voor bewerking achteraf

Compleet klantbeeld

Een complete set aan leefgebieden, competenties en werknemersvaardigheden

Ongeëvenaarde matching

Zoeken, filteren en selecteren op ieder gewenst criteria

Professionele klantmanager

Ondersteuning van een professionele klantmanager met innovatieve tool

Gericht vervolgadvies

Praktisch advies afgestemd op de lokale sociale kaart en trajectenwaaier.

Alles in beeld

Alles in één systeem

De volgende elementen zijn standaard opgenomen in onze diagnose methodiek;

  • Houding & Motivatie
  • Opleidingsachtergrond
  • Werkervaring
  • Zelfredzaamheid
  • Beschikbaarheid
  • Vervoersmogelijkheden
  • Affiniteiten

Matching

Een belangrijk element van succesvolle werkgeversbenadering, is weten welke cliënten potentieel in aanmerking komen voor de aanwezige arbeidskansen. De methodiek ter ondersteuning aan de professional laat daarin geen kans onbenut. Naast regulier werk bieden we ook mogelijkheden om garantiebanen, werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk toe te voegen als arbeidskansen. Hier binnen kunt u zoeken via verschillende invalshoeken. Op de functie ‘schoonmaker’ komen cliënten met een passend profiel naar voren. U kunt op veel aspecten selecteren en bovendien vacatures afstemmen op uw eigen lokale arbeidsmarkt. Belangrijk hierbij is dat het systeem altijd ondersteunend is aan de professional en helpt om het best passend persoonlijke vervolg te bieden aan de cliënt.

Krachtige koppelingen

Een soepel lopend werkproces vereist goed werkende koppelingen tussen uw cliëntvolgsysteem en ons platform. CompetenSYS is al gekoppeld met GWS4all/Suite (tweezijdig), Compas en Civision. Tevens hebben we samen met UWV een werkende koppeling opgeleverd met zowel SONAR als WBS. Daarnaast hebben we uitgebreide mogelijkheden voor koppelingen waarmee we aansluiten op uw datawarehouse of gegevensmagazijn.

Slim en efficient cliëntprofiel

Direct zicht op passende arbeid

Gekoppeld met uw cliëntvolgsysteem; Suite of Civision

Referenties

Meer referenties

CompetenSYS levert informatie voor het beste vervolg

Juist in de huidige krappe arbeidsmarkt is goede diagnose-informatie steeds belangrijker

Om maatwerk te kunnen leveren en het maximale uit de capaciteiten van mensen te halen richting werk, activering en vrijwilligerswerk, wordt de roep om een goede methodische diagnose steeds sterker.