info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Werkgever en CRM module

Speciaal ontwikkeld voor gemeenten en werkbedrijven

Bij de vele gesprekken met onze gemeentelijke klanten kwam keer op keer naar voren dat het proces voor het toevoegen en beheren van werkgevers, contactpersonen, verslagen en vacatures eenvoudig dient te verlopen. Geen lastige import-procedures en moeilijk te doorgronden applicaties, maar een simpele en krachtige tool waarin accountmanagers de benodigde informatie snel kunnen doorlopen en actualiseren. Vanuit die visie is de werkgeversmodule ontwikkeld.

KVK koppeling

Werkgevers worden eenvoudig toegevoegd middels de KVK-koppeling. En aansluitend kunnen aan iedere werkgever meerdere contactpersonen gekoppeld worden. Na het aanmaken van de werkgever kunnen eenvoudig gespreksverslagen, vacatures, taken en plaatsingsresultaten worden vastgelegd. Er is ruimte om aan te geven waar je het contact hebt opgedaan of wat je relatie is met de werkgever en haar contactpersonen. De taken-functionaliteit maakt het mogelijk om taken per werkgever of contactpersoon toe te voegen of toe te wijzen aan een collega.

Import-mogelijkheid vacatures en werkgevers

Wij hebben veel ervaring met het inlezen van gegevens vanuit huidige CRM systemen. We verzorgen hierin de volledige mapping en zien erop toe dat gegevens zo compleet mogelijk overgezet worden.

Monitoring matching- en plaatsingsresultaten

Het bijhouden van bezoekverslagen en het maken van notities behorende bij werkgevers heeft binnen de applicatie een prominente plek gekregen; we willen het klusje van administreren zo simpel mogelijk maken voor de gebruiker. Het toevoegen van een kort verslag na een bedrijfsbezoek kan snel gerealiseerd worden. Notities en verslagen worden overzichtelijk naast elkaar weergegeven zodat het ook voor (nieuwe) collega’s snel duidelijk wordt wat de recente afspraken zijn, wanneer het laatste bedrijfsbezoek is geweest en/of welke baanopeningen er zijn.

Meer weten over de mogelijkheden van de Werkgever en CRM module? Neem contact met ons op via info@competensys.nl of bel 053 - 30 30 217.