info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Online bestandsanalyse

Online bestandsanalyse door CompetenSYS

Zowel het stellen van goede diagnoses als het voorhanden hebben van actuele cliëntkennis is onmisbaar bij het vlot en succes aan de slag helpen van uw cliënten. Het hebben van cliëntkennis lijkt vanzelfsprekend. In praktijk komt het echter va(a)k(er) voor dat diverse zogenaamde ‘kaartenbakken’ bestaan bij gemeenten waardoor het einde zoek raakt. Om dit helder en actueel te krijgen kunnen wij ondersteunen door het uitvoeren van een online bestandsanalyse.

De CompetenSYS Online Bestandanalyse

Veel ervaringen een gedegen proces

Met een klantvriendelijke benadering, strakke planning, goede opvolging en weinig no show

Live-bestandsanalyse

Een aanpak die gemeenten en SW-organisaties helpt om direct vanuit de diagnose de draai te maken naar praktische beleidsinformatie

Samen optrekken voor het beste resultaat

De online bestandsanalyse kan in een samenspel tussen CompetenSYS en de gemeentelijke klantmanagers worden uitgevoerd

CompetenSYS levert capaciteit

CompetenSYS heeft een professioneel en ervaren team met gecertificeerde diagnoseconsulenten en Loonwaarde-specialisten die ter beschikking staan wanneer u tijdelijk geen capaciteit heeft

Meer dan alleen een analyse

Uw hele bestand goed in kaart krijgen is van essentieel belang om de juiste keuzes te maken en richting te geven aan uw beleid. In deze tijd is het lastig om Met onze online bestandsanalyse kunnen wij (op afstand) u het inzicht geven dat u nodig heeft om beleid te voeren. Ons team werkt met een strakke planning, goede opvolging, korte lijnen en denkt proactief mee. We voeren niet alleen een online bestandsanalyse uit, maar leveren meerwaarde door ook advies uit te brengen.

Begrijpelijke rapportages

Bij de uitvoering van een online bestandsanalyse is het van belang dat de rapportages helder en begrijpelijk worden opgesteld. In onze werkwijze beoordeelt altijd een tweede lezer de rapportages en dragen wij deze vervolgens over aan u. Op deze manier waarborgen wij kwaliteit en begrijpelijkheid. Immers, hoe meer begrip en beter de afstemming, hoe sneller u aan de slag kunt met de juiste vervolgacties.

Moderne technieken

Waar we een tijdje geleden nog 'gewoon' langs konden komen, is het nu allemaal wat ingewikkelder geworden. Corona houdt ons allemaal in de greep. Aan de andere kant zorgt het ook voor nieuwe mogelijkheden en kansen. De ontwikkeling van onze nieuwe CompetenSYS app draagt bijvoorbeeld bij aan het meer op afstand / digitaal werken.

Voor bestandsanalyses geldt hetzelfde. Het uitvoeren een online bestandsanalyse waarbij de overdracht ook digitaal plaatsvindt. In principe verandert er niets; u ontvangt nog steeds heldere rapportages over uw bestand.

Deskundige mankracht voor screening

Strakke planning en uitvoering

Begrijpelijke en actiegerichte rapportages

Referenties

Meer referenties