info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Matching Sociaal Domein

Matchen binnen het Sociaal Domein

Cliënten van gemeenten, SW- en werkbedrijven succesvol en naar vermogen te matchen aan passende werkgevers / vacatures. Om succesvol te matchen binnen het sociaal domein dient het cliëntprofiel zo compleet mogelijk te zijn. Hoe meer parameters, des te hoger de kans op succesvolle matching, door- en uitstroom.

Ons platform: Snel en helder

Compleet klantbeeld

Een complete set aan leefgebieden, competenties en werknemersvaardigheden

Ongeëvenaarde matching

Zoeken, filteren en selecteren op ieder gewenst criteria

Werkfitanalyse

Een betrouwbare berekening van de kans en bemiddelbaarheid van de cliënt

Gericht vervolgadvies

Praktisch advies afgestemd op de lokale indeling kansrijkheid, sociale kaart en trajectenwaaier

Een automatisch CV

Compleet en zowel in PDF als Word formaat voor bewerking achteraf

Diagnose voor het matchen

Om te komen tot succesvolle matching binnen het Sociaal Domein is het belangrijk om eerst een goede diagnose te kunnen stellen. Dit doen we door de juiste elementen te combineren om zo tot een compleet beeld te komen van de cliënt. Daarom zijn de volgende elementen standaard opgenomen in onze diagnose methodiek: Houding & motivatie, opleidingsachtergrond, werkervaring, zelfredzaamheid, beschikbaarheid, vervoersmogelijkheden en affiniteiten.

Matching door CompetenSYS

De slimme algoritmes van ons CompetenSYS platform draaien op volle toeren om cliënten juist te matchen. Een succesvolle manier voor het benaderen van werkgevers is goed weten welke cliënten potentieel in aanmerking komen voor de aanwezige arbeidskansen. Het opgebouwde cliëntprofiel wordt gekoppeld aan alle mogelijke vormen van passende arbeid om zodoende tot de beste match te komen. Dus niet alleen regulier werk, maar ook bijvoorbeeld werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk.

Vanuit verschillende invalshoeken zoeken

Bovendien kunt u zoeken vanuit verschillende invalshoeken. Op de functie ‘schoonmaker’ komen cliënten met een passend profiel naar voren. U kunt op veel aspecten selecteren en bovendien afstemmen op uw eigen lokale arbeidsmarkt.

Krachtige koppelingen

Goed werkende koppelingen tussen uw cliëntvolgsysteem en ons platform is een vereiste voor een soepel lopend werkproces. CompetenSYS is al gekoppeld met GWS4all/Suite (tweezijdig), Compas en Civision. Tevens hebben we samen met UWV een werkende koppeling opgeleverd met zowel SONAR als WBS. Daarnaast hebben we uitgebreide mogelijkheden voor koppelingen waarmee we aansluiten op uw datawarehouse of gegevensmagazijn.

Gekoppeld met uw cliëntvolgsysteem; Suite of Civision

Direct zicht op passende arbeid

Slim en efficient cliëntprofiel