info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Koppeling met EVA instrumentengids nu beschikbaar

Synergie in dienstverlening

Diagnosemethodiek CompetenSYS en de EVA Instrumentengids samengebracht

CompetenSYS heeft in samenwerking met het VNG een primeur behaald door als eerste marktpartij te koppelen met de EVA Instrumentengids. De diagnose in CompetenSYS fungeert als een methodologisch raamwerk en biedt gemeenten een betrouwbare basis om de meest geschikte ondersteuning te bieden aan werkzoekenden. Vervolgens stelt de instrumentengids EVA hen in staat om de juiste lokale, regionale en nationale instrumenten te selecteren die perfect aansluiten bij de kenmerken van de klant en hun individuele ondersteuningsbehoeften.

De voordelen op een rij

Ondersteuning voor de professional

Professionals worden methodisch en praktisch ondersteund om de best passende lokale en/of regionale instrumenten te selecteren.

Eén actueel overzicht.

Werkzoekenden instrumenten op één digitale plek. Actueel en overzichtelijk.

Alles in 1 systeem

Geen uitstapjes meer naar andere systemen, maar een volledige afhandeling van het diagnoseproces binnen CompetenSYS.

Transparantie en effectiviteit

EVA draagt bij aan transparantie en effectievere inzet van instrumenten.

Eigen koppeling voor volledige integratie

VNG heeft een koppeling ontwikkeld en beschikbaar gesteld waarmee de EVA instrumentengids kan worden geraadpleegd. Hierdoor kunnen de instrumenten in EVA worden beschikbaar gesteld binnen CompetenSYS. Door middel van deze koppeling hebben we beide systemen samengebracht. Na het stellen van een diagnose in CompetenSYS, kunnen klantmanagers met één druk op de knop de meest geschikte instrumenten selecteren en maatwerk leveren op basis van de klantkenmerken en het werklandschap. Overzichtelijk en actueel.

Professionalisering en methodisch werken

Dankzij de samenwerking met VNG en de koppeling met de EVA instrumentengids, kunnen we nu eenvoudig maatwerk leveren. Dit draagt bij aan verdere professionalisering van het sociaal domein. We zijn verheugd om als eerste leverancier de koppeling met de EVA instrumentengids beschikbaar te stellen aan gemeenten en trots op dat we deze mogelijkheid kunnen bieden.

Ontdek de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over de koppeling met de EVA Instrumentengids en welke voordelen dit voor uw gemeente of organisatie biedt? Neem dan contact met ons op.