info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

De toekomst van de sociale zekerheid is er vandaag

CompetenSYS Lanceert het meest innovatieve platform voor Diagnostiek, Loonwaarde, CRM & Matching!

CompetenSYS presenteert met trots het nieuwste en meest innovatieve platform, speciaal ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van professionals binnen de sociale zekerheid. Het platform biedt ongeëvenaarde oplossingen voor Diagnostiek, Caseloadbeheer & werkvoorraad, CRM & Matching & Loonwaarde.

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid

Het nieuwe platform is ontworpen met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid, zodat professionals nog efficiënter kunnen werken.

Focussen op zorg en ondersteuning

Professionals kunnen zich dankzij het gebruiksgemak van het platform meer richten op optimale ondersteuning voor de inwoners.

Naadloze integratie tussen systemen

Het platform integreert met cliënt-volgsystemen en sluit aan op VUM, EVA, CBS en uw datawarehouse

Doe meer in minder tijd

Het systeem helpt gebruikers efficiënter te werken door overbodige of dubbele administratie te elimineren.

Technologie Specifiek Ontwikkeld voor Gemeenten

Het nieuwe platform is op maat gemaakt voor gemeenten en is gebouwd op basis van input van honderden professionals binnen de sociale zekerheid. Met een decennium aan ervaring en feedback van gebruikers, hebben we een platform gecreëerd dat echt voldoet aan de eisen en wensen van het veld.

Diagnostiek opnieuw uitgevonden

Het klinkt behoorlijk baanbrekend, maar we zijn er van overtuigd dat we met de techniek van het nieuwe platform diagnostiek naar een hoger niveau hebben getild. Ons platform elimineert overbodige administratie en introduceert een nieuwe manier van actualiseren en het up-to-date houden van bestandskennis. Dit stelt professionals in staat meer van hun tijd te investeren in wat echt belangrijk is: de meest geschikte kandidaat naar de best passende plek begeleiden!

Bewezen functionaliteit behouden

We hebben zorgvuldig de onderdelen die goed werkten behouden en verder verbeterd. Gebruikers kunnen dus rekenen op bewezen functies maar die effectiever en gebruiksvriendelijker zijn. Deze verbeteringen zijn gebaseerd op jarenlange samenwerking en feedback van gebruikers, wat resulteert in een platform dat werkt voor de mensen die het dagelijks gebruiken.

Ervaring en Feedback van Gebruikers

Het platform is het resultaat van jarenlange samenwerking met en input van de gebruikers. Door hun ervaringen en feedback te integreren, hebben we een product ontwikkeld dat gebouwd is op de behoefte uit de praktijk.

Geen overbodige administratie

Een van de meest gewaardeerde functies van het platform is de eliminatie van overbodige administratie. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, en het nieuwe platform stelt gebruikers in staat om het werk efficiënter en effectiever te doen.

Enkele kenmerken van het nieuwe platform;

 • Eenvoudig inzicht in bestandskennis; genereer simpel eigen rapportages en statistieken
 • Diagnosticeer lokaal, match regionaal; kristalhelder overzicht in regionale matchacties en beschikbare vacatures en kandidaten.
 • Creëer transparantie in verantwoordelijkheden; richt je eigen werkvoorraad in op basis van je eigen geldende werkafspraken.
 • Krijg inzicht in de groeihistorie van cliënt of klantenbestand.
 • Bepaal met onze widgets zelf welke signaleringen je wilt ontvangen; nieuwe vacatures, verouderde diagnoses, afgeronde trajecten of kies voor persoonlijke signaleringen
 • Snelle aansluiting op uw cliëntvolgsysteem, datawarehouse of digitale dossier.
 • Klaar voor aanlevering VUM: CompetenSYS is als eerste leverancier aangesloten op het VUM.
 • Aansluiting op EVA & Dennis
 • Aanlevering SRG & SWI
 • ESF onderbouwing met een druk op de knop
 • Een applicatie die zich aanpast aan jouw werkzaamheden en verantwoordlijkheden