info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Analyse Bestand Sociaal Domein

Analyse bestand Sociaal Domein

Bij het stellen van goede diagnoses is het van essentieel belang dat er actuele cliëntkennis beschikbaar is. Om uw cliënten vlot en succesvol aan de slag te helpen. In praktijk komt het echter va(a)k(er) voor dat diverse zogenaamde ‘kaartenbakken’ bestaan bij gemeenten waardoor het einde zoek raakt. Om dit helder en actueel te krijgen kunnen wij ondersteunen door het analyseren van dit bestand.

De analyse van het bestand

Live-bestandsanalyse

Een aanpak die gemeenten en SW-organisaties helpt om direct vanuit de diagnose de draai te maken naar praktische beleidsinformatie

Veel ervaringen een gedegen proces

Met een klantvriendelijke benadering, strakke planning, goede opvolging en weinig no show

CompetenSYS levert capaciteit

CompetenSYS heeft een professioneel en ervaren team met gecertificeerde diagnoseconsulenten en Loonwaarde-specialisten die ter beschikking staan wanneer u tijdelijk geen capaciteit heeft

Samen optrekken voor het beste resultaat

De online bestandsanalyse kan in een samenspel tussen CompetenSYS en de gemeentelijke klantmanagers worden uitgevoerd

Meer dan alleen een analyse

Uw hele bestand binnen het Sociaal Domein goed in kaart krijgen is van essentieel belang om de juiste keuzes te maken en richting te geven aan uw beleid. In deze tijd is het lastig om Met onze bestandsanalyse kunnen wij (op afstand) u het inzicht geven dat u nodig heeft om beleid te voeren. Ons team werkt met een strakke planning, goede opvolging, korte lijnen en denkt proactief mee. We analyseren niet alleen uw bestand, maar leveren meerwaarde door ook advies uit te brengen.

Begrijpelijke rapportages

Bij het analyseren van het bestand is het van belang dat de rapportages helder en begrijpelijk worden opgesteld. In onze werkwijze beoordeelt altijd een tweede lezer de rapportages en dragen wij deze vervolgens over aan u. Op deze manier waarborgen wij kwaliteit en begrijpelijkheid. Immers, hoe meer begrip en beter de afstemming, hoe sneller u aan de slag kunt met de juiste vervolgacties.

Moderne technieken

Het feit dat we een tijdje niet 'gewoon' konden langskomen vanwege de Corona-pandemie heeft gezorgd voor nieuwe mogelijkheden en kansen. De ontwikkeling van onze nieuwe CompetenSYS app draagt bijvoorbeeld bij aan het meer op afstand / digitaal werken.

Voor bestandsanalyses geldt hetzelfde. Het uitvoeren een online bestandsanalyse waarbij de overdracht ook digitaal plaatsvindt. In principe verandert er niets; u ontvangt nog steeds heldere rapportages over uw bestand.

Wilt u liever dat wij langskomen om het één en ander af te stemmen, dat is uiteraard ook geen enkel probleem. We komen graag bij u langs.

Deskundige mankracht voor screening

Strakke planning en uitvoering

Begrijpelijke en actiegerichte rapportages

Referenties

Meer referenties