info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

Uitwisseling met SONAR verder doorontwikkeld

Het beste van 2 werelden

CompetenSYS werkt in 's-Hertogenbosch, Tilburg en nog eens ruim 100 gemeenten dag in dag uit om alles uit de bestanden te halen, om grip en inzicht te krijgen. En om klantmanagers een tool te bieden die hen echt helpt om objectief en langs één lijn de juiste keuzes te maken. Het hoeft geen betoog dat deze professionele sociale diensten niet voor niets allemaal op zoek zijn naar het beste van twee werelden. Enerzijds een krachtige diagnose, op maat gesneden van de lokale sociale kaart en werkwijze. En anderzijds om te voorzien in de wens om in ieder geval regionaal de vacatures in WBS te zetten en de kandidaten banenafspraak in de klantverkenner te zetten. Juist voor het beste van twee werelden en om dubbele registratie te voorkomen hebben we samen met UWV de koppeling gebouwd met Sonar en WBS.

De afgelopen maanden zijn we hierin nog een stap verder gegaan; voor diverse klanten hebben we de diagnose zodanig aangepast, dat maximale vulling van Sonar kan worden bereikt.

Uitdaging was vooral om de formats op elkaar te laten aansluiten en om een exporter te bouwen die exact conform de eisen een script aanlevert aan het KVB van UWV. Hiermee kunnen de cliëntgegevens geautomatiseerd ingelezen worden in SONAR.

Na in de pilot succesvol een aantal uitwisselingen met Sonar te hebben gerealiseerd, hebben wij in overleg met het UWV besloten deze dienst per direct beschikbaar te stellen aan geïnteresseerde gemeenten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden rondom de koppeling met Sonar of WBS; neem contact op met Paul Ensink; 06-42394523 of paul.ensink@competensys.nl

<< Ga terug naar de nieuwsbrief