info@competensys.nl
+31 (0)53 - 30 30 217
Park Phi, Zuiderval 62-4 7543 EZ Enschede

CompetenSYS gekoppeld met Cognos; diagnose- en loonwaarde-uitslagen combineren met harde uitkeringsgegevens

Met de koppeling tussen Cognos en CompetenSYS slagen we erin om procesinformatie in contact te brengen met de bestandskennis uit de diagnoses. Door slim te combineren creëren we een dashboard waarmee met een druk op de knop vele business-vragen kunnen beantwoord, die eerder veel uitzoek en knip- en plakwerk vereisten.

Bestandskennis wordt iedere dag belangrijker

Met de afname van de kansrijke kandidaten in de bestanden, wordt echte bestandskennis nóg belangrijker. Wat we echter zien, is dat steeds meer gemeenten op zoek zijn naar mogelijkheden om data uit diverse systemen met elkaar te combineren. Binnen de kaders van de AVG hebben we dan ook de koppelingen gebouwd met Cognos. En daarmee wordt plotseling een wereld aan mogelijkheden geopend. Door diagnose-uitslagen en bestandskenmerken te combineren met gegevens uit bijvoorbeeld de cliëntvolgsystemen Suite (Centric) en Civision (Pink), stellen we gemeenten in staat om echt alles uit de bestanden te halen. Door slim te combineren creëren we een dashboard waarmee met een druk op de knop vele business-vragen kunnen beantwoord, die eerder veel uitzoek en knip- en plakwerk vereisten. Antwoorden op vragen als:

  • welke cliënten met een deeltijd-contract hebben kansen op uuruitbreiding?
  • welke kansrijke cliënten zitten momenteel sluitend op een bemiddelingstraject? Welke trajecten zijn dit? En op wie is direct actie nodig?
  • welk deel van de nieuwe instroom heeft nog geen geldige diagnose?
  • welke klantmanagers hebben hun bestand op orde? En wie loopt achter?
  • welke kansrijke cliënten zijn momenteel niet matchbaar omdat er reeds een actie loopt?
  • wat is de ontwikkeling van ons bestand qua kansrijkheid?
  • wat waren de kansrijkheidsprofielen van de recent uitgestroomde kandidaten? En welke re-integratie-inzet leidt tot de beste resultaten?

Kortom; we slagen erin om procesinformatie in contact te brengen met de bestandskennis uit de diagnoses. Geïnteresseerd in de ongekende mogelijkheden die de koppeling met Cognos biedt? Neem contact op met Kevin Biemans op 06-43877144 of met Paul Ensink op 06-42394523.

<< terug naar de nieuwsbrief