Over ons

Op 1 januari 2005 is CompetenSYS opgericht door gespecialiseerde ondernemers die al jarenlange ervaring hadden in bestandsanalyse, diagnose en EVC-trajecten. Door een pragmatische aanpak en een onovertroffen softwareplatform is CompetenSYS in die tien jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand bureau op het vlak van diagnose, loonwaarde en matching voor sociale diensten en SW-bedrijven. Ook omdat wij het gehele proces kunnen regelen en al onze diensten op maat aanbieden.
Ontwikkeling in plaats van belemmering

In onze aanpak komt naar voren dat het glas vaak half vol is in plaats van half leeg. Door samen met de cliënten in beeld te brengen wat ze al wel in huis hebben, in plaats van steeds weer te hameren op belemmeringen, bereiken we met diagnoses en EVC-trajecten veel meer dan alleen waardering van kennis en kunde. Wij zijn als erkend EVC-aanbieder een aanjager voor verdere ontwikkeling naar regulier werk of het vasthouden van de huidige arbeidsmarktpositie.

Wij zorgen ervoor!

CompetenSYS beschikt over een eigen back-office met een eigen planningssysteem. Met onze turn-key programma’s zorgen we ervoor dat zowel cliënt als opdrachtgever zich niet bezig hoeft te houden met randzaken. Iedere klant krijgt onze volledige aandacht. We laten ons zien, we luisteren naar onze cliënten en we doen ook daadwerkelijk iets met de input die we krijgen. CompetenSYS zorgt ervoor!

REFERENTIES

Gemeente Den Bosch
Gemeente Den Bosch
Gemeente Tilburg
Gemeente Tilburg
Gemeente Eindhoven
Gemeente Eindhoven
Novawork
Novawork
Gemeente Dongen
Gemeente Dongen
Gemeente Moerdijk
Gemeente Moerdijk
WIL Lekstroom
WIL Lekstroom
Werkplein Regio Etten-Leur
Werkplein Regio Etten-Leur
WeenerXL
WeenerXL
Topcraft
Topcraft
Sociale Dienst Veluwerand
Sociale Dienst Veluwerand
Sallcon Deventer
Sallcon